Värvningsfest!

15:45 fredag den 23 september 2016

Första nyförvärvet är Fredrik ”Kakan” Karlsson. En rejäl back som rensar fint framför målet. Han är förövrigt en härlig grabb som höjer stämningen i omklädningsrummet. En rolig notis om Kakan är att han fortfarande spelar med samma fatpipe som han fick från Storvreta för länge sedan. Klubban är säkert äldre än vissa av våra motståndare denna säsong. Välkommen tillbaka till Uppsala IBK Kakan!

Andra nyförvärvet är Per ”Perra” Nordqvist. Per är en härlig individ som är som ett yrväder på plan. Perra är född med ett löpsteg som imponerar på de flesta. Vad många inte vet om Per är att han är grym på sten-sax-påse.

Tredje nyförvärvet är Jörgen ”Jögga” Lindström. Jögga har de senaste åren sett till att Alunda Mooses har ett respektabelt herrlag genom att agera sportchef. Vi i Uppsala IBK är överlyckliga att Jögga har dammat av sin klubba och vi hoppas att han hänger höstlöv efter höstlöv. De som har sett Jögga spela vet att hans höstlöv är livsfarliga!

Det sista nyförvärvet blev precis klart efter en grundlig läkarundersökning där det kom fram att knä och rygg var trasigt samt en oförmåga att se färgen lila. Utöver dessa brister välkomnar vi med glädje Mikael ”Björne” Björnefur till Uppsala IBK. Björne har äntligen bestämt sig för att komma hem till föreningen i hans hjärta! Sedan han lämnade oss har han representerat en förening som bara vill spela i division 1 samt ett lag i Märsta. Nu är allt det där glömt och vi är väldigt glada att Björne har hittat hem igen.

Med dessa fyra nyförvärv står vi redo för att vinna den berömda trippeln denna säsong! Serien, Storvretacupen och DM.

Välkomna till Uppsala IBK!

Senaste matchen

SK Vide U